Een interieur functioneert altijd als ‘n visitekaartje. De inrichting stelt hoge eisen aan de vorm maar ook aan ergonomische, duurzame aspecten en functionaliteit.

Wijd & Zijd Ontwerpers ontwerpt het interieur en neemt u het tijdrovende proces van inrichting, decoratie en budgetbewaking uit handen. Niet alleen vormgeving is de garantie voor een geslaagde opdracht. Het tijdspad waarbinnen een en ander gerealiseerd kan worden draagt bij aan proceskwaliteit. Deadlines zijn er om aan gehouden te worden. Immers, ruim van te voren dienen zaken als bijvoorbeeld persberichten, advertenties, uitnodigingen en openingshandelingen al vastgelegd te worden. Dit alles maakt projectmanagement minstens zo belangrijk.

Wijd & Zijd Ontwerpers is gewend te werken met deadlines. Met een schat aan ervaring opgedaan in de afgelopen 28 jaar, schrikken wij niet terug voor vergelijkbare projecten, waarbij het woord ‘toveren’ eerder voor de hand ligt dan ‘realiseren’.Interieur particulieren  I  Interieur bedrijven  I  Interieur openbaar

Interieur musea  I  Interieur bezoekerscentra  I  Interieur meubelontwerp 
NAAR 3 DIMENSIONAAL
HOMEHome_2013.html
CONTACTinfo_wijdenzijd.html
NAAR 2 DIMENSIONAAL2D_grafisch_intro_wijdenzijd.html
wijdenzijd_meubel_de_Vertelmuur.html