Vertelmuur, MPL, A’dam

Het meubelontwerp van uw bedrijf of organisatie functioneert als ‘n visitekaartje. Aan het ontwerp van een meubel wordt hoge eisen aan vorm maar ook aan ergonomische aspecten en functionaliteit gesteld. Wijd & Zijd Ontwerpers ontwerpt duurzame meubels en neemt u het tijdrovende proces van inrichting, decoratie en budgetbewaking uit handen.


Wijd & Zijd Ontwerpers is verantwoordelijk voor het ontwerp, vormgeving, bouw en plaatsing van de Vertelmuren; Centrale Bibliotheek (Centrum), vestigingen Mercatorplein (West), Slotermeer (Nieuw-West), Molenwijk (Noord), Bijlmercentrum (Zuidoost), Indische buurt (Oost) en Cinétol (Zuid).

De stroom van het water is vormgegeven in de krommingen van de muur en door RGB LED-licht ontstaat een digitale lichtwave; bij interactie tussen bezoekers en de Vertelmuur kleuren een aantal stenen van blauw / wit naar rood, om daarna weer terug te gaan naar de oorspronkelijke kleur. In de vitrines zijn objecten te zien die de verhalen versterken. Daarnaast heeft Wijd & Zijd Ontwerpers ook zorg gedragen voor:

  1. advisering geluidsapparatuur, hieruit is de geluidsdouche (Audio Spotlight) ontstaan en speciaal voor dit meubel doorontwikkeld en aangebracht.

•  ontwikkeling van montage- en ophangsystemen voor audio & visuele inbouwapparatuur.

•  verlichtingsadvies en interactieve licht effecten.

Vertelmuur, OBA, A’damA’dam

NAAR 3 DIMENSIONAAL3_dimensionale_vormgeving_wijdenzijd.html
HOMEHome.html
CONTACTinfo_wijdenzijd.html
NAAR 2 DIMENSIONAAL2_dimensionale_vormgeving_grafisch.html